FAQ

CERASOL INTENS CLEAN
Sterk ontvettende onderhoudsreiniger Intensieve reiniger
Dagelijks gebruik Probleemoplosser (bij moeilijk te onderhouden vloeren)
1 dopje voldoende Geconcentreerd gebruiken (voor doeltreffende werking)
Dweilen Schuren

De plaats waarop uw puppy heeft geplast is door de urine extra ontvet. Urine bevat namelijk ammoniak, die een sterk ontvettende werking heeft.

Dit kan verholpen worden door uw volledige vloer te schuren met Intens Clean in een hoge verhouding: 1L Intens Clean op 10L water. We raden aan om geen te grote oppervlaktes in 1 keer te behandelen om te voorkomen dat het water opdroogt. Vooral bij aanwezigheid van vloerverwarming is dit een belangrijk gegeven.

De silicone die nog aanwezig is op uw vloer kan je best eerst verwijderen met een scherp mesje, het overtollige zo veel mogelijk wegdoen en daarna CARIX (schuurpasta) aanbrengen op een vochtige schuurspons. In draaiende bewegingen over de vlek schuren totdat het volledig is verdwenen.

Daarna wegspoelen met zuiver water.

Het feit dat uw vloer wit of grijs uitslaat kan wijzen op 2 zaken. Enerzijds kan dit nog een restant zijn van een cement, cementsluier komt vaak voor bij een pas geplaatste vloer en is vrij hardnekkig te verwijderen. Hiervoor raden wij onze cementsluierverwijderaar aan, P803. Dit product moet in een hoge verhouding (1L op 10L water) gebruikt worden. De vloer schuren even laten inwerken en daarna de vloer spoelen met zuiver water.

Anderzijds kan dit ook wijzen op de aanwezigheid van kalk, hiervoor helpt ook de P803 (dezelfde werkwijze) Als dit in een badkamer of douche aanwezig is, raden we de sani-kal aan, die is ook verkrijgbaar in sprayvorm.

Berdy Bouw
berdy-bouw

Vind een dealer

Wij vinden het dichtstbijzijnde verkooppunt voor u.