FAQ

Of het nu gaat om verschillen tussen producten of weetjes rond de gebruikswijzen, hier vind je alle antwoorden voor je vragen terug.

Eerste Hulp Bij Poetsen

De plaats waarop uw puppy heeft geplast is door de urine extra ontvet. Urine bevat namelijk ammoniak, die een sterk ontvettende werking heeft.

Dit kan verholpen worden door uw volledige vloer te schuren met Intens Clean in een hoge verhouding: 1L Intens Clean op 10L water. We raden aan om geen te grote oppervlaktes in 1 keer te behandelen om te voorkomen dat het water opdroogt. Vooral bij aanwezigheid van vloerverwarming is dit een belangrijk gegeven.

De silicone die nog aanwezig is op uw vloer kan je best eerst verwijderen met een scherp mesje, het overtollige zo veel mogelijk wegdoen en daarna CARIX (schuurpasta) aanbrengen op een vochtige schuurspons. In draaiende bewegingen over de vlek schuren totdat het volledig is verdwenen.

Daarna wegspoelen met zuiver water.

Het feit dat uw vloer wit of grijs uitslaat kan wijzen op 2 zaken. Enerzijds kan dit nog een restant zijn van een cement, cementsluier komt vaak voor bij een pas geplaatste vloer en is vrij hardnekkig te verwijderen. Hiervoor raden wij onze cementsluierverwijderaar aan, P803. Dit product moet in een hoge verhouding (1L op 10L water) gebruikt worden. De vloer schuren even laten inwerken en daarna de vloer spoelen met zuiver water.

Anderzijds kan dit ook wijzen op de aanwezigheid van kalk, hiervoor helpt ook de P803 (dezelfde werkwijze) Als dit in een badkamer of douche aanwezig is, raden we de sani-kal aan, die is ook verkrijgbaar in sprayvorm.

Een keuze maken tussen een geconcentreerd en een niet-geconcentreerd product is vaak afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren. Een geconcentreerd product is veel sterker, waardoor je er minder van gebruikt en dus minder milieubelastend door transport. Het is ook iets duurder dan een niet-geconcentreerd product. Daarom is het ideaal voor als u het product regelmatig gebruikt, want u krijgt er veel voor terug. M.a.w. een geconcentreerd product is duurzamer.

De verschillen tussen ...

CERASOLINTENS CLEAN
Sterk ontvettende onderhoudsreinigerIntensieve reiniger
Dagelijks gebruikProbleemoplosser (bij moeilijk te onderhouden vloeren)
1 dopje voldoendeGeconcentreerd gebruiken (voor doeltreffende werking)
DweilenSchuren

De belangrijkste verschillen tussen deze 2 sterk ontvettende onderhoudsreinigers is dat Fleur ook geschikt is voor machinaal gebruik omdat het weinig schuimt. Hierdoor is het ideaal voor vloeren met vloerverwarming.

Er is ook een significant verschil tussen de parfums van beide producten. Beiden hebben een aangename geur; dit aspect is natuurlijk afhankelijk van persoonlijke voorkeur.

Terras New & Green Free zijn beide outdoor producten, maar worden voor 2 verschillende doeleinden gebruikt. 

Terras New verwijdert alle hardnekkige vuil op uw terras en oprit, ongeacht de soort ondergrond. Met dit product moet je nog schuren met een borstel, en bij voorkeur naspoelen.

Green Free daarentegen focust zich enkel en alleen op groene aanslag en algen op je terras. Hiervoor is schuren helemaal niet nodig. Spray het product op de grond, laat inwerken, en relax!

Enkel te gebruiken bij een buitentemperatuur vanaf 12 graden en wanneer de ondergrond droog is. Op alle materialen te gebruiken, bv. ook teak meubelen.

Berdy Bouw
berdy-bouw

Vind een dealer

Wij vinden het dichtstbijzijnde verkooppunt voor u.