Berdy Blog Caroline Netwerk Staden Min Min
Berdy Blog Caroline Netwerk Staden Min Min

Interview met Caroline Scheldeman, Verantwoordelijke van Berdy partner Net!Werk Staden

Berdy passeerde onlangs eens bij Caroline Scheldeman van Net!Werk Staden, een dienstencheque bedrijf dat zich focust op huishoudelijke hulp bij gezinnen en ouderen. Wij stelden haar een paar vragen, waar zij met plezier een antwoord op gaf.

Dag Caroline, bedankt dat je tijd maakt voor ons! Stel je Net!Werk Staden eens voor aan onze klanten?

Graag. Net!Werk Staden is een VZW dat zich specialiseert in het bieden van huishoudelijke hulp aan particulieren en dit aan de hand van dienstencheques. Wij zijn een laagdrempelig bedrijf dat plaatselijk werkt, en een sociale insteek in onze doelstelling heeft. Dit wil zeggen dat het welzijn van ons cliënteel en personeel op de eerste plaats staat! En doordat we klein en plaatselijk werken kunnen we ons gemakkelijk focussen op die doelstelling.

Hoe kwam je eigenlijk bij Berdy terecht?

Ik kende de producten zelf al! 20 jaar geleden, toen Berdy nog in Westrozebeke gevestigd was, ging ik eens op bedrijfsbezoek. Daar leerde ik de producten van Berdy kennen. Sindsdien ben ik fan! Het zijn heel goede producten met een gepaste prijs.

Een tijd geleden heb ik An gecontacteerd met de vraag of ik wat Berdy producten mocht aanbieden in ons kantoor. We wilden graag onze huishoudhulpen extra gemak geven door de producten rechtstreeks aan te bieden. Het was dus niet de bedoeling om een booming in verkoop te creëren, maar wel een extra service voor onze klanten en personeel. Wij blijven natuurlijk een dienstverlenend bedrijf en geen winkel.

Samen met An heb ik er de meest gebruikte producten uitgekozen. En het is een succes: in een paar maanden tijd heb ik al twee maal extra product moeten aanvragen!

Leuk om te horen, Caroline! En zijn er Berdy producten die je zelf ook gebruikt?

Jazeker! Persoonlijk gebruik ik vooral Cerasol en Fleur, maar ook Intens Clean en Componet worden regelmatig uit de kast gehaald. Ik leerde Berdy eigenlijk kennen door Cerasol, dus het is al lang een favoriet. Ik ben uiteindelijk ook van het principe dat als ik iets verkoop, moet ik eerst weten wát ik verkoop. Dan ben ik zeker dat het personeel en cliënteel met topproducten werkt.

Welke Berdy producten gaan het vlotst over de toonbank?

Cerasol en Intens Clean. Wat ik zelf ook doe om de verkoop te stimuleren, is de huishoudhulpen regelmatig laten herinneren aan Berdy. Ook zet ik de producten soms een in de kijker op Facebook. Het is natuurlijk een constant proces van uitproberen, en tot nu toe is het succesvol geweest!

Zou je Berdy aanraden aan andere dienstenchequebedrijven?

Ja! Zolang ze mijn verkoop niet afnemen. *lacht* Ik maak zelfs reclame voor Berdy in mijn privéleven, zo goed vind ik ze!

Dankjewel voor je tijd, Caroline!

 

Berdy Bouw
berdy-bouw

Vind een dealer

Wij vinden het dichtstbijzijnde verkooppunt voor u.